Nástroje používateľa

Nástoje správy stránok


blog:cloveci:2016-07-16-vizie_a_proroci_kolegia_antona_neuwirtha

Rozdiely

Tu môžete vidieť rozdiely medzi vybranou verziou a aktuálnou verziou danej stránky.

Odkaz na tento prehľad zmien

Nasledujúca revízia
Predchádzajúca revízia
blog:cloveci:2016-07-16-vizie_a_proroci_kolegia_antona_neuwirtha [2016/07/16 10:43]
Róbert Toth
blog:cloveci:2016-07-16-vizie_a_proroci_kolegia_antona_neuwirtha [2019/10/08 23:03]
Róbert Toth socialshareprivacy2 plugin call replaced with socialite
Riadok 1: Riadok 1:
 ====== Vízie a proroci Kolégia Antona Neuwirtha ====== ====== Vízie a proroci Kolégia Antona Neuwirtha ======
- 
-**Vnútorná reflexia v Kolégiu a promočný príhovor Juraja Šústa k novým absolventom** 
  
 Rád vyberám zo všetkého, čo zdieľam na Facebooku, nejaký ten upútavkový kúsok. Tak normálne, že by na to ľudia klikli :) Rád vyberám zo všetkého, čo zdieľam na Facebooku, nejaký ten upútavkový kúsok. Tak normálne, že by na to ľudia klikli :)
  
 Tu ale neviem, čo vybrať. Juraj Šúst mal na konci tohoto roku [[http://www.kolegium.org/2016/07/juraj-sust_vizie-a-proroci/|promočný príhovor k novým absolventom]]. Mal som tú česť stáť vzadu vo Veľkej sále a počúvať. Príhovor veľmi kritický, až som sa bál, či novým absolventom nepokazí promóciu. »Ľudia nechcú hľadať pravdu, dobro a ani krásu. Ale my sme absolventi KAN. Lenže čo, absolventi KAN nie sú len ľudia? Prečo by to nemalo platiť aj pre nich?« Nie, platí to aj pre nich, pre nás, pre mňa, uzatvoril Juraj. Tu ale neviem, čo vybrať. Juraj Šúst mal na konci tohoto roku [[http://www.kolegium.org/2016/07/juraj-sust_vizie-a-proroci/|promočný príhovor k novým absolventom]]. Mal som tú česť stáť vzadu vo Veľkej sále a počúvať. Príhovor veľmi kritický, až som sa bál, či novým absolventom nepokazí promóciu. »Ľudia nechcú hľadať pravdu, dobro a ani krásu. Ale my sme absolventi KAN. Lenže čo, absolventi KAN nie sú len ľudia? Prečo by to nemalo platiť aj pre nich?« Nie, platí to aj pre nich, pre nás, pre mňa, uzatvoril Juraj.
 +
 +
 +===== Vnútorná reflexia v Kolégiu a promočný príhovor Juraja Šústa k novým absolventom =====
  
 A dobre, že takto "uderil". Naša radosť nemôže vyvierať z toho, že sme lepší, že sme ďalej, že sme niečo zvládli a že máme poznanie. Nie sme gnostici, nie sme sekta, ktorá si stráži svoje tajomstvo na život a spredu kostola (či firemnej zasadacej miestnosti) sa ním chváli. A dobre, že takto "uderil". Naša radosť nemôže vyvierať z toho, že sme lepší, že sme ďalej, že sme niečo zvládli a že máme poznanie. Nie sme gnostici, nie sme sekta, ktorá si stráži svoje tajomstvo na život a spredu kostola (či firemnej zasadacej miestnosti) sa ním chváli.
Riadok 25: Riadok 26:
  
  
-{{socialshareprivacy2}} +~~socialite~~ 
-{{tag>draft}}+{{tag>kolegium}}
  
  
blog/cloveci/2016-07-16-vizie_a_proroci_kolegia_antona_neuwirtha.txt · Posledná úprava: 2019/10/08 23:03 od Róbert Toth